JOUW DAG ALS STORE MANAGER BIJ YAYA

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Brugge, Gent of Nieuwpoort, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Met onze wisselende collecties kom je als onze nieuwe Store Manager in Nieuwpoort terecht in een dynamische omgeving. Je hebt gevoel voor kwaliteit en service, door jouw enthousiasme weet je klanten aan je te binden en een unieke beleving in de winkel neer te zetten. Je bent de motor van jouw eigen winkel en geeft leiding aan je team die je ondersteunt en weet te inspireren met jouw positiviteit.

Enthousiast? Word onderdeel van ons YAYA team!

Voor onze conceptstore in Nieuwpoort zijn we op zoek naar een Store Manager voor 32 uur. Deze nieuwe conceptstore aan de Alert I Laan verwachten we Juni 2023 te openen.

OVER YAYA

YAYA is in 1992 opgericht als klein modemerk dat uiteindelijk is getransformeerd naar wat YAYA nu is. Een Nederlands life-style merk voor stijlbewuste vrouwen dat bekend staat om haar elegante kledingstukken en stijlvolle home artikelen in tijdloze, natuurlijke tinten.

Met meer dan 2700 verkooppunten zijn de collecties van YAYA inmiddels wereldwijd te bewonderen. Zo vind je YAYA conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen en in Ierland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Halfweg, een klein dorpje vlakbij Amsterdam.

WAT BIEDEN WIJ

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

 • In overleg in te plannen uren;
 • Een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen; 
 • De elektronische maaltijdcheques;
 • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is waarbij niet met targets wordt gewerkt; 
 • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende functie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. 

JOUW PROFIEL

Onze nieuwe Store Manager is gastvrij en gewend om een team te leiden en te coachen. Daarnaast heb je affiniteit met onze collectie en ben je organisatorisch sterk. Verder herken je jezelf in het volgende:

 • Je houdt van aanpakken en bent beschikbaar in de weekenden; 
 • Je bent klantgericht en hebt (verkoop)skills waarmee je jouw eigen team inspireert;
 • Het is een pre als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie; 
 • Het in goede banen leiden van de winkel zit bij jou in de vingers, je kunt dan ook goed overweg met het inplannen van personeel en bent goed in financiële en personeelsadministratie;
 • Je hebt een positieve instelling met een open houding en bent oprecht naar zowel je teamleden als de klanten;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Franse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

KRIJG JIJ AL HET YAYA GEVOEL?

Stuur dan je CV en motivatie naar l.vanzeist@yaya.nl t.a.v. Lisa van Zeist.