JOUW DAG ALS  JOB STORE MANAGER (32-38u)

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Haarlem, Den Bosch of Gent, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Als onze nieuwe Store Manager in Leidschendam kom je terecht in een dynamische werkomgeving. Met jouw gevoel voor kwaliteit en service en door jouw enthousiasme weet je klanten aan je te binden en een unieke beleving in de winkel neer te zetten. Je bent de motor van jouw eigen store en geeft leiding aan je team die je ondersteunt en weet te inspireren met jouw positiviteit.

Over YAYA 

YAYA is een lifestyle-merk voor vrouwen die zich stijlvol kleden. We ontwerpen comfortabele mode met een elegante, vrouwelijke touch. In onze collectie vind je items die je moeiteloos combineert en die zijn gemaakt om seizoenen lang van te houden. De kledingstukken worden met veel liefde gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren. Het rauwe randje geeft tegengewicht aan alle zachtheid en is karakteristiek voor YAYA.

 

Onze collecties zijn met meer dan 2700 verkooppunten wereldwijd te bewonderen. Zo vind je onze YAYA-conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, China en in Ierland. Het YAYA-hoofdkantoor is gevestigd in Halfweg, een klein dorpje vlak bij Amsterdam.

WAT BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

  • In overleg in te plannen uren, goed te combineren met een andere flexi job of de zorg voor een gezin; 
  • Naast het salaris een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen; 
  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is waarbij niet met targets wordt gewerkt;  
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd; 
  • Regelmatig overleg met YAYA HQ en Store Managers uit andere (internationale) filialen, waarbij ook hier jouw input wordt gewaardeerd.

JOUW PROFIEL 

Onze nieuwe Store Manager is gastvrij en gewend om een team te leiden en te coachen. Daarnaast heb je affiniteit met onze collectie en ben je organisatorisch sterk. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je bent klantgericht en hebt (verkoop)skills waarmee je jouw eigen team inspireert;
  • Het in goede banen leiden van de winkel zit bij jou in de vingers, je kunt dan ook goed overweg met het inplannen van personeel en bent goed in financiële en personeelsadministratie;
  • Je hebt een positieve instelling met een open houding en bent oprecht naar zowel je teamleden als de klanten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

KRIJG JIJ AL HET YAYA GEVOEL?

Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@yaya.nl t.a.v. Patricia Vrolijk, zij zal contact opnemen voor een kennismakingsgesprek dat in Leidschenda plaatsvindt.