JOUW DAG SALES ADVISOR BIJ YAYA

Sfeer, gastvrijheid, tevreden klanten en de juiste uitstraling, dat betekent veel voor YAYA. Of je nu werkt in Haarlem, Den Bosch of Leidschendam, onze YAYA conceptstores zijn altijd stijlvol en knus aangekleed met onze Home Collectie, zodat klanten zich écht thuis voelen.

Met onze wisselende collecties kom je als onze nieuwe Sales Advisor in Leidschendam terecht in een dynamische omgeving. Je gaat je bezighouden met het verwelkomen van onze klanten, het presenteren van de collecties en je zorgt ervoor dat de winkel over de juiste uitstraling beschikt. Onze YAYA collecties zijn eindeloos te combineren, als Sales Advisor kun je de klant dan ook helemaal van top tot teen stijlen met onze verschillende opties. Jouw aanstekelijk enthousiasme voor onze sets zorgt voor oprecht advies en natuurlijk een blije klant.

Word onderdeel van het YAYA team als Sales Advisor voor onze conceptstore in Leidschendam.

We zijn op zoek naar een parttime Sales Advisors voor: 16-24 uur.

OVER YAYA

YAYA is in 1992 opgericht als klein modemerk dat uiteindelijk is getransformeerd naar wat YAYA nu is. Een Nederlands life-style merk voor stijlbewuste vrouwen dat bekend staat om haar elegante kledingstukken en stijlvolle home artikelen in tijdloze, natuurlijke tinten.

Met meer dan 2700 verkooppunten zijn de collecties van YAYA inmiddels wereldwijd te bewonderen. Zo vind je YAYA conceptstores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen en in Ierland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Halfweg, een klein dorpje vlakbij Amsterdam.

WAT BIEDEN WIJ

Je komt terecht in een warm en hecht team. Wij zien onszelf als open en kunnen alles met elkaar bespreken. Je zal worden ingewerkt door ervaren collega’s, zodat je in een mum van tijd je draai vindt in de winkel. Verder kun je bij ons rekenen op:

  • In overleg in te plannen uren, goed te combineren met een andere job, studie, of de zorg voor een gezin; 
  • Een YAYA kledingbudget. Dan kun je de nieuwste YAYA items aanschaffen; 
  • Een fijne, gezellige en informele werkomgeving, precies zoals YAYA is; 
  • Een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. 

JOUW PROFIEL

Onze nieuwe collega Sales Advisor is gastvrij en past binnen ons team. Je hebt affiniteit met onze collecties en binnen no-time ben jij een echte kenner van ons merk. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je houdt van aanpakken en kunt o.a. op koopavonden en in de weekenden werken; 
  • Je vindt het leuk om klanten blij te maken met jouw vrolijke enthousiasme;
  • Je bent een oprechte en service gerichte collega; 
  • Het is een pre als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie; 
  • Klantgerichtheid, kansen zien en creëren is een belangrijke eigenschap; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zodat alle klanten zich welkom voelen.

KRIJG JIJ AL HET YAYA GEVOEL?

Stuur dan een reactie met je contactgegevens naar vacature@YAYA.nl t.a.v. Patricia Vrolijk, zij zal contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.