€{{amount_with_comma_separator}}

OVER DE VACATURE

Wegens groei zijn wij op zoek naar een gedreven financieel medewerker / junior controller die van aanpakken houdt. Je werkt hierbij in een dynamische organisatie die volop aan het groeien is.

Als financieel medewerker / junior controller ben je bezig met het uitvoeren, verwerken en monitoren van financiële administraties en ondersteun je de controller. Je bent, samen met je collega’s van debiteuren- en crediteurenadministratie, verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administraties. Daarnaast ondersteun je in het opstellen van financiële analyses, periodieke afrekeningen en (maand)rapportages en lever je een bijdrage aan interne verbeter projecten.

Je bent enthousiast, hands on, analytisch sterk en werkt nauwkeurig. Je bent een enthousiaste teamspeler met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Verder kent Excel geen geheimen voor je en ben je ervaren in het voeren van de financiële administratie. Je analyseert de financiële gegevens op volledigheid en juistheid.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Uitvoeren en verwerken van de financiële administraties van verschillende entiteiten;
  • Uitvoeren van diverse interne controles;
  • Opstellen van periodieke afrekeningen;
  • Bijdrage leveren aan het opstellen van rapportages;
  • Continue meedenken over slimme manieren om processen efficiënt en effectief te laten verlopen.

Doordat YAYA snel groeit en ontwikkeld zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

JOUW PROFIEL

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Twee tot vier jaar ervaring in een soortgelijke functie, waardoor je aan een half woord genoeg hebt;
  • Uitgebreide kennis van Excel;
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat;
  • Verder ben je proactief en zelfstandig.

OVER YAYA

Warm, vriendelijk, fijne materialen en oog voor detail: YAYA got it all. YAYA creëert vrouwelijke collecties die worden gekenmerkt door de comfortabele pasvorm, zachte en warme kleuren en een minimalistische stijl. De kledingstukken zijn oneindig te combineren en kunnen seizoenen lang worden gedragen. Met meer dan 2700 verkooppunten zijn onze collecties wereldwijd te bewonderen. Het hoofdkantoor van YAYA is gevestigd in Halfweg, maar onze winkels zijn verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen en China.

Klinkt dit als een uitdaging voor jou?

Laat het ons weten door je enthousiaste reactie met motivatiebrief en C.V. naar vacature@yaya.nl, t.a.v. Shira Kramer, te sturen. We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Winkelmandje